Stem op Kaneka,
The Dreamology Company

Kaneka Belgium is genomineerd voor de buitenlandse investering van het jaar ‘Foreign Investment Trophy 2018’. Uw stemt telt mee!

Stem op Kaneka

Stem op Kaneka, The Dreamology Company

Het Japanse bedrijf Kaneka uit Westerlo-Oevel, producent van specialty chemicals, is genomineerd voor de "Foreign Investment Trophy 2018". De verkiezing is inmiddels van start gegaan. De award wordt op 27 februari a.s. uitgereikt door een professionele vakjury, maar ook u kunt een stem uitbrengen. Het is een grote eer om op deze wijze waardering te krijgen voor onze inzet, creativiteit en betrokkenheid bij het milieu en de toekomst van onze samenleving. U kunt ons helpen om te winnen.

Stem op Kaneka, en geef uw stem aan innovatie.

Onze bedrijfsfilosofie is ‘Dreamology’: een samensmelting van ‘Dream’ en ‘Technology’. Wij ontwikkelen en produceren unieke producten die de grenzen van het technologisch haalbare aftasten en verleggen. Onze filosofie is er een van continu innoveren en nooit opgeven. Als we stoppen met dromen, vergeten we over de grenzen heen te kijken en op zoek te durven gaan naar het onbekende.

Wij helpen de dromen van onze klanten, van onze werknemers en van de maatschappij waarin we leven waar te maken. We make your dreams come true!

Stem op Kaneka
Over Kaneka